MOBILITY TANFOLYAM

A MOBILITY egy nemzetközileg egyedülálló koncepció, mely kezdőtől egészen a versenysportig tartalmazza mindazt amit a mobilizációról tudnod kell! A Band Mobilization és a Resistance Stretching egymásra épülve biztosítja a MOBILITY  tökéletes komplex rendszerét!

A mozgató szervrendszer megfelelő működésének elengedhetetlen feltétele, hogy flexibilis, rugalmas és egyben erős is legyen.  A vázizmok erejének, rugalmasságának, az ízületek mobilitásának és az ízületi mozgástartományának összhangban kell lenniük egymással az optimális működéshez. 

A Mobility tanfolyam elméleti és gyakorlati előadásain belül a hallgatók megismerkednek a modern aktív ízületi mobilizáció elméleti és gyakorlati rendszerével. Betekintést nyernek a különböző ízületi mobilitást fejlesztő technikák pontos kivitelezési módjaiba és gyakorlataiba. Rálátást nyernek a mobiltás – flexibilitás – stabilitás 3-as komplex egységére és azok összefüggéseire és alkalmazási területeire.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati anyaga a már bizonyított anatómiai és biomechanikai kutatási eredményekre és az oktatók több éves szakmai tapasztalataira épülnek.

A tanfolyamot elvégzett hallgató képes lesz a megszerzett tudásra építve, a tesztelő vizsgálatok által kapott eredményekre, önállóan saját kreativitásának megfelelően újabb és újabb gyakorlatok egyénre és problémára szabott alkalmazására.

Tanfolyami végzettség:

MOBILITY workshop tanúsítvány

Időpont:

Level 1: 2023. 12. 7-8.
Level 2: 2023. 12. 9-10.

Tanfolyami oktatók:

Nagy Dorka (gyógytornász, manuálterapeuta)
Ágó Renáta (rehabilitációs edző, erőnléti edző)

Részvételi díjak:

Level 1: 80.000 Ft
Level 2: 80.000 F
t

Regisztráció: kizárólag sms-ben a +36 30 297-8595 számon